Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kompanija

Kompanija DVS – Division Visual Solutions kao jedan je od vodećih sistem integratora u domenu Audio & Video (AV) i Informaciono  Komunikacionih Tehnologija (ICT) prisutna je sa svoijim rešenjima na tržištu Srbije i regiona  već skoro dve decenije.

Od samog postanka bili smo dosledni ideji specijalizacije u domenu sistemske integracije audio i video, projekcione opreme i softvera vodećih svetskih proizvođača za potrebe javnog i privatnog sektora, edukativnog i biznis tržišta, telekomunikacionih i finansijskih kompanija. U svom radu opredelili smo se za direktan kontakt sa klijentima kako bi najbolje upoznali pojedinačne želje i mogućnosti pružajući kompletnu uslugu projektovanja i implementacije profesionalnih AV I ICT rešenja koje povećavaju nivo kolaboracije, interno i eksterno, među zaposlenima, podižu kvalitet poslovnih i edukativnih prezentacija, a u krajnjem rezultatu direktno utiču na rezultate poslovanja.

U bliskoj saradnji sa našim partnerima, proizvođačima AV i ICT opreme,  liderima na svetskom tržištu, kao i sa  AV projektantima, arhitektama I inženjerima, zajednički dizajniramo i isporučujemo specifična rešenja od ideje do konačnog puštanja u rad  po sistemu „ključ u ruke“.

KONTROLNE SOBE Konsalting, dizajn, projektovanje, inženjering, održavanje, on line podrska 24/7 komandno-kontrolnih soba i dispečerskih centara za nadgledanje različitih procesa od visokog značaja i rizika u sektorima od javnog značaja: energetika, telekomunikacije, saobraćaj, vanredne i krizne situacije, bezbednost i kontrola pristupa, tv studio / broadcast.

DIGITAL SIGNAGE Projektovanje i isporuka opreme, softvera i izrada sadržaja za digital signage mrežu monitora sa ciljem distribucije  marketinških sadržaja, advertajzinga i informacija od javnog značaja – shopping mall,  javnih i poslovnih objekata, auto-putevi, tuneli, saobraćajni terminali.

VIZUELNE TEHNOLOGIJE Sistemska integracija  AV i ICT opreme i odgovarajucih sofvera za konferencijske, prezentacione i trening sale bazirano na LED, DLP, LCD projekcionim tehnologijama zajedno sa «touch sensitive» interaktivnim ekranima – hoteli, muzeji, fakulteti, škole, banke, rezidencijalni objekti, restorani, državne i javne ustanove.

VIDEO NADZOR  Projektovanje i isporuka kompletnih sigurnosnih sistema za nadgledanje objekata, “video zidova” za kontrolne sobe i sistema za video nadzor, kao i ostala oprema za detekciju i zaštitu od provala, požara, kontrola pristupa, zvučna i svetlosna signalizacija – poslovni objekti, muzeji, fakulteti, škole, komercijalni objekti, javne i državne institucije.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Division