12. MEĐUNARODNI SAJAM ENERGETIKA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

DIVISION Visual Solutions učestvovao je na 12. Međunarodnom sajmu Energetika, koji je održan od 12. do 14. oktobra, na Beogradskom sajmu.

Sajam Energetika je najveći godišnji regionalni skup koji okuplja kompanije, korporacije, preduzeća i profesionalce u sektorima električne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i rudarstva iz zemlje i regiona, kao i resorne državne institucije.

Kompanija DIVISION Visual Solutions specijalizovana je u oblasti projektovanja i implementacije savremenih, profesionalnih vizuelnih rešenja, a kao zvanični distributer japanske kompanije MITSUBISHI Electric za Srbiju i Balkan, nudi kompletna rešenja za opremanje kontrolno komandnih soba i dispečerskih centara.

Na proteklom Sajmu predstavili smo MITSUBISHI Electric LED DLP kubove sa pozadinskom projekcijom, kao jedinom bezuslovnom 24/7 tehnologijom video zida. Primena najnovije LED tehnologije garantuje odlične performanse, pouzdanost i dugovečnost. Uz očekivani radni vek od 100,000 sati, Mitsubishi monitori namenjeni su za „video zid“ instalacije i dizajnirani da izađu u susret i najzahtevnijim aplikacijama krajnjih korisnika.

Pored Mitsubishi video zida, posetiocima našeg štanda predstavili smo i profesionalne monitore renomiranog proizvođača NEC Displays, kao i video kontrolere kompanije Datapath. Na našem štandu smo ugostili i predstavnike britanske kompanije Adder, specijalizovane za dizajn i proizvodnju opreme za kontrolno komandne centre, KWM svičeva, esktendera i IP rešenja za kontrolu lokalnih, udaljenih ili globalnih IT sistema.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.