ZAVRŠEN 14. MEĐUNARODNI SAJAM ENERGETIKE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

14. Međunarodni sajam Energetika, održan je od 03. do 05. oktobra, na Beogradskom sajmu. Sajam Energetike je najveći godišnji regionalni skup koji okuplja kompanije, korporacije, preduzeća i profesionalce u sektorima električne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i rudarstva iz zemlje i regiona, kao i resorne državne institucije.

Kompanija DIVISION Visual Solutions specijalizovana je u oblasti projektovanja i implementacije savremenih, profesionalnih vizuelnih rešenja, za opremanje kontrolno-komandnih soba i dispečerskih centara, opremom vodećih svetskih brendova.

Na proteklom sajmu predstavili smo kompletna rešenja za kontrolno-komandne centre, MITSUBISHI ELECTRIC LED DLP kubove, upravljačku opremu za kontrolne sobe i KVM rešenja, dizajnirane da omoguće neprekidno funkcionisanje u kriznim situacijama koje zahtevaju efikasno delovanje, i od vitalnog su značaja u brojnim oblastima, gde je neophodan nadzor 24/7, energetici, telekomunikacijama, transportu, proizvodnji.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.