BEOGRADSKA TRENERSKA KLINIKA 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jedan od najboljih trenerskih seminara u Evropi, Beogradska trenerska klinika (BCB 2018) održaće se sedamnaesti put u Beogradu od 30. juna do 1. jula 2018. godine u organizaciji Udruženje košarkaških trenera Srbije (UKTS), premijerno u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

UKTS nastavlja sa edukativnim programom za svoje članove i obezbedio je predavanja eminentnih trenera, osvajača velikih takmičenja, koji će predstaviti svoj način rada i ideje vezane za vođenje treninga, pristup treningu kao i organizaciji tima na najvišem nivou.

Kao jedan od sponzora dešavanja, kompanija DVS će za potrebe seminara isporučiti interaktivni monitor brenda Clevertouch i PLUS elektronsku tablu. Kombinacija bele table i interaktivnosti osim u poslovnoj i edukativnoj primeni, pruža nove mogućnosti i u domenu sporta, za razmenu ideja i izradu sportskih strategija u fiskulturnoj sali ali i na terenu, za ostvarivanje najboljih rezultata. Slobosno pišite, brišite, pretražujte, gledajte snimke odigranih mečeva i vršite direktnu obradu svih sadržaja, kreirajte nove strategije uz najsavremenije elektronske uređaje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.