DIGITAL SIGNAGE REŠENJA U USTANOVAMA KULTURE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pored primene kao idealnog advertajzing alata za sve vrste javnih prostora , digital signage rešenja svoje mesto sve više nalaze i u ustanovama kulture gde smenjuju tradicionalne papirne oglašivače i postere. Digital signage na najbolji način koristi sav raspoloživ prostor, a u pogledu načina montaže i pozicioniranja monitora izlazi u susret i najzahtevnijim instalacijama.

Digital signage softver omogućava distribuciju vizuelnih sadržaja na sve priključene uređaje, posredstvom lokalne ili globalne mreže, sa centralizovane pozicije. Na ovaj način  moguće je prikazivanje više informativnih sadržaja, programirenje redosleda prikazivanja, kao i ažuriranje sadržaja u realnom vremenu na svim ili odabranim priključenim monitorima.

Na lokaciji Ustanova kulture Gornji Milanovac, izvršena je instalacija profesionalnih monitora japanskog proizvođača NEC, 5 monitora dijagonale 43’’ i 3 monitora dijagonale 55’’, instalirana u portret modu. Za upravljanje svim priključenim monitorima primenjuje se PADS4, napredni digital signage softver, koji omogućava kompletnu obradu sadržaja, od dizajna do prikazivanja i upravljanja sadržajima na samim monitorima, pružajući kompletnu kontrolu nad čitavom digital signage mrežom sa centralizovane pozicije.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.