DIGITAL SIGNAGE REŠENJA ZA RETAIL PRIMENU

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Digital Signage koncept predstavlja idealan marketinški alat za sve vrste javnih prostora. Omogućava distribuciju vizuelni sadržaja na sve priključene uređaje sa centralizovane lokacije, programiranje redosleda prikazivanja, kao i ažuriranje sadržaja u realnom vremenu na svim odabranim uređajima.

Digital Signage instalacije omogućavaju da se najbolje iskoristi sav raspoloživ prostor uz inovativna rešenja u pogledu montaže i pozicioniranja monitora čak i za najzahtevnije instalacije.

U prodajnim objektima BENU apoteka instalirani su Digital Signage monitori brenda NEC od 86’’ i 43’’, u izlozima za direktnu komunikaciju sa prolazinicima kao i u samim objektima za prikazivanje novih farmaceutskih proizvoda i usluga. NEC Multisync P754Q je idealno rešenje za jako osvetljene prodajne objekte i javne prostore, jer ga pored UHD „pixel free“ rezolucije odlikuje i nivo osvetljenosti od čak 650 cd/m2 kao i mogućnosti rada u režimu 24/7. NEC Multisync C431 je idealno rešenje za prostore sa kontrolisanim osvetljenjem, flaksibilan je u pogledu instalacije kao i načinu porikazivanja sadržaja zahvaljujući ugrađenom media plejeru.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.