Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Digital Signage

Digital Signage predstavlja dinamičnu formu komunikacije koja se postiže primenom novih softverskih rešenja na različitim vizuelnim uređajima, od tableta, preko profesionalnih monitora do velikih formata ekrana u LED i transparent LED tehnologiji. Digital Signage je idealan marketinški alat za sve vrste javnih prostora, gde postoji potreba za komunikacijom sa posetiocima, korisnicima ili kupcima. Monitori iz ove grupe idealni su za primenu u brojnim oblastima, od ugostiteljstva i poslovnih prostora, preko kulturnih ustanova i industrije zabave, do trgovinskih objekata. Digital Signage instalacije na najbolji način koriste sav raspoloživi prostor, a uz inovativna rešenja u pogledu načina montaže i pozicioniranja monitora izlaze u susret i najzahtevnijim instalacijama.

Digital Signage kao koncept predstavlja sistem distribucije vizuelnih sadržaja posredstvom lokalne ili globalne mreže, sa centralizovane pozicije. Integraciju više monitora u Digital Signage sistem omogućava Digital Signage softver čija se serverska aplikacija instalira na centralnom serveru koji upravlja sistemom, odnosno klijent aplikacije (licence) koje se instaliraju na lokalnim računarima ili računarima koji puštaju sadržaj na monitorima. Softver vrši centralizovanu distribuciju različitih sadržaja i informacija, koje se istovremeno prikazuju na svim lokacijama ili zasebno na odabranim lokacijama, na celom ili samo na delu ekrana, u prethodno programiranim vremenskim intervalima sa zadatim brojem ponavljanja.

Outdoor rešenja

Digital Signage aplikacije, zahvaljujući inovativnim rešenjima u pogledu načina montaže i pozicioniranja monitora, izlaze u susret i najzahtevnijim instalacijama, uključujući i one na otvorenom, bilo da se radi o prometnim saobraćajnicama, trgovima, stadionima ili prostoru ispred prodajnog objekta. Digital Signage monitori za outdoor aplikacije, dizajnirani su za rad 24/7, otporni su na sve vremenske prilike, vandalizam i prilagođavaju se svakoj jačini ambijentalnog svetla.

Kao i za druge Digital Signage aplikacije i za outdoor rešenja je, pored monitora, potreban i odgovarajući softver za kreiranje i prikazivanje odgovarajućih dinamičkih sadržaja sa centralizovane pozicije.

Indoor rešenja

Indoor Digital Signage rešenja pružaju široke mogućnosti integracije u postojeći prostor uz primenu široke game monitora od velikih video zidova, preko interaktivnih monitora, do reklamnih totema za primenu u brojnim oblastima, ugostiteljstvu, poslovnim prostorima, muzejima, bankama, trgovinskim objektima.

Digital Signage pruža nove mogućnosti za kreativan pristup izradi sadržaja, dinamičnu i brzu izmenu podataka i uvodi različite forme prikazivanja od spotova, preko animacija, 3D prikaza do interaktivnih sadržaja, što su samo neke od novina koje će privući klijente, prikazati dodatne usluge i proizvode, istaći pojedine brendove i unaprediti korisničko iskustvo uz neposredniju komunikaciju sa klijentima.

Transport i saobraćaj

Primena Digital Signage rešenja u oblasti saobraćaja i transporta je u porastu. Digital Signage rešenja smenjuju tradicionalne načine obaveštavanja putnika na aerodromima, metro i železničkim stanicama, autobuskim stajalištima, ne samo u staničnim zgradama, već i u samim vozilima.

Savremene metode dinamičnog prikazivanja i kreiranja digitalnih sadržaja putnicima pružaju više od informacija vezanih za polaske vozila, uključujući i najnovije vesti, vremenske prilike, zanimljivosti, kao i plasiranje robe i usluga.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Division