Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Digital signage monitori

NEC

NEC je renomirani proizvođač komercijalnih i profesionalnih monitora i digitalnih video zid rešenja idealnih za dinamičan Digital Signage i informacione video zid aplikacije. NEC tehnologija u kombinaciji sa LED pozadinskim osvetljajem, visokom rezolucijom i ultra tankim okvirom, omogućava jednostavnu instalaciju i izuzetan kvalitet slike preko celog video zida.

LG

LG je proizvođač standardnih, komercijalnih i profesionalnih monitora za Digital Signage. U svojoj ponudi poseduje i seamless monitore namenjene za video zid rešenja, za kreiranje različitih formata Digital Signage-a, ali i monitore specijalno dizajnirane za određeni prostor i namenu.

PANASONIC

Kombinujući najviši kvalitet slike, izuzetne performanse i pouzdanost Panasonic kreira dinamične Digital Signage sisteme. Profesionalnim monitorima različitih dimenzija, video zid rešenjima, kao i specijalnim formatima monitora, izlazi u susret svim prostorima i namenama.

VESTEL

Kompanija Vestel specijalizovana je u proizvodnji kao i razvoju tehnologija za Digital Signage, nudeći rešenja za 16/7 i 24/7 Digital Signage i video zid aplikacije.

DAHUA

Dahua je proizvođač seamless LCD monitora, sa tankim zazorom, za standardne i video zid Digital Signage aplikacije.

AQUALITE

Specijalni Aqualite outdoor monitori pogodni za svaku industrijsku, komercijalnu ili rezidencijalnu Digital Signage primenu, specijalno su dizajnirani da pruže najbolju vidljivost u svim, pa čak i esktreminim vremenskim prilikama, neovisno od temperature i vlažnosti, i da se prilagode svakom ambijentalnom svetlu.

GDS

GDS proizvodi seriju profesionalnih monitora za Digital Signage, različitih formata, strandardnih ili za seamless video zid aplikacije, primenljive u prodajnim objektima, kontrolnim sobama, izlozima, prostorima za javno obaveštavanje.

Digital signage software

YCD MULTIMEDIA

YCD Multimedia u svojoj ponudi ima jednu od najnaprednijih Digital Signage platformi. Cnario Suite je kompletno digital signage rešenje za distribuciju i obradu sadržaja za informativnu, edukativnu i komercijalnu primenu.

NET DISPLAY

NET Display obezbeđuje savremena Digital Signage softverska rešenja. PADS4 je Digital Signage platforma sa fleksibilnim i prilagodljivim rešenjima za širok niz oblasti primene, za prikazivanje i upravljanje sadržajem sa centralizovane pozicije.

LG

LG je razvio kompletna Digital Signage rešenja. LG softver je dizajniran za kreatino prikazivanje i obradu Digital Signage sadržaja, prilagodljiv zahtevima krajnjih kupaca i brojnim komercijalnim okruženjima.

Interaktivni monitori

NEC

Interaktivna rešenja u Digital Signage primeni omogućavaju direktniju interakciju sa korisnicima, lakše pronalažennje infromacija, kao i bolji uvid u to koje informacije, proizvodi i usluge su najtraženiji. U NEC ponudi zastupljeni su single i dual touch ali i multi touch interaktivni monitori, dostupni i u ojačanim kućištima za mogućnost primene i na mestima sa velikom frekvencijom korisnika.

LG

U LG ponudi nalaze se i interaktivni monitori velikog formata, pogodni za informisanje klijenata i kupaca na prometnim mestima, koji podržavaju i do 20 istovremenih dodira, obezbeđuju dobru vidljivost iz svakog ugla gledanja kao i touch funkcije slične onim na mobilnim uređajima.

PANASONIC

Panasonic interaktivna rešenja nude iste visoke funkcionalnosti kao i standardni Panasonic monitori, uključujući otporno kućište i staklenu prednju površinu otpornu na lomljenje, mogućnost uspravnog kačenja i podešavanja koja onemogućavaju neovlašćeno menjanje ili gubitak informacija.

Interaktivni kiosk

DAHUA

Totemi industrijskog dizajna, metalnog kućišta, sa zaštitnim staklom različitih dijagonala dostupni su u ponudi proizvvođača Dahua. Podržava prikazivanje svih vrsta multimedijalnih sadržaje namenjenih za reklamiranje i moguće je daljinsko upravljanje uređajem sa centralizovane lokacije.

INFINITUS

Infinitus je proizvođač outdoor Digital Signage totema, namenjenih za rad 24/7, otpornih na sve vremenske prilike uz mogućnost upravljanja aplikacijama na daljinu sa centralizovane lokacije.

Preuzmi

GDS

GDS je proizvođač indoor i outdoor Digital Signage totema, različitog dizajna i dimenzija, namenjenih za sve vrste javnih prostora, gde je potrebna neposrednija komunikacija sa korisnicima, prodajne objekte, javni prevoz, restorane, benzinske pumpe. Smešteni su u metalna kućišta, sa prednjim staklom otpornim na udarce i prilagodljivi svakom ambijentalnom svetlu.

Ostali proizvodi

PRODVX

Holandski proizvođač PRODVX obezbeđuje hardverska i softverska rešenja visokog kvaliteta za brojne primene za tržišta kao što su Digital Signage, interaktivni Digital Signage (info kiosk), room manager, bezbednost.

NEC OPS DIGITAL SIGNAGE PLAYER

OPS Digital Signage Player podržava brojne aplikacije, bilo da se radi o prikazivanju statične slike ili zahtevnim interaktivnim aplikacijama u visokoj rezoluciji. Novi OPS koncept nudi kompaktno i ugradivo rešenje sa svim potrebnim konektorima.

STEP MICRO OPS

Standardizovani “Open Pluggable Specification” (OPS) interfejs se upotrebljava za instalaciju računara u profesionalne monitore. Prednosti OPS sistema su ušteda prostora, kao I mogućnost instalacije ili održavanja bez potrebe za OPS monitorom ili adapterima.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Division