DVS NOVA ČLANICA POSLOVNOG UDRUŽENJA JBAS

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kao ovlašćeni distributer japanske kompanije MITSUBISHI ELECTRIC za Srbiju i teritoriju Balkana, kompanija Division Visual Solutions postala je jedna od članica Japanske Poslovne Alijanse u Srbiji.

Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji je neprofitno poslovno udruženje, osnovano na inicijativu japanskih kompanija koje već posluju u Srbiji, sa ciljem unapređenja saradnje između Japana i Republike Srbije, pre svega kroz razvoj privrednih i kulturnih odnosa dve zemlje.

Cilj udruženja je zaštita interesa i promocija japanske poslovne zajednice u Srbiji, kako japanskih kompanija, tako i srpskih kompanija koje blisko sarađuju sa japanskim kompanijama, a kroz promociju japanske poslovne kulture i vrednosti, pružanje podrške u ostvarivanju poslovnih kontakata i saradnje između japanske poslovne zajednice, kao i kroz intenziviranje uključivanja japanske poslovne zajednice u kreiranje i unapređenje uslova poslovanja u Srbiji. Krajnji cilj je intenziviranje trgovinske i investicione saradnje dve zemlje.

Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji pruža svojim članicama okvir za razmenu ideja, iskustava i povezivanje i pruža podršku u ostvarivanju uspešnog poslovanja.

Više o poslovnom udruženju JBAS, saznajte na:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.