INFO KIOSK – REŠENJA ZA INDOOR DIGITAL SIGNAGE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Digital Signage je idealan marketinški alat za sve vrste javnih prostora, gde postoji potreba za komunikacijom sa posetiocima, korisnicima, kupcima. Na najbolji način koristi sav raspoloživi prostor uz inovativna rešenja u pogledu načina montaže i pozicioniranja monitora.

Digital Signage pruža nove mogućnosti za kreativan pristup izradi sadržaja i brzu izmenu podataka i uvodi različite forme prikazivanja od reklamnih klipova, preko animacija, do interaktivnih sadržaja, sa ciljem da se privuku klijenti, prikažu dodatne usluge i proizvodi, istaknu pojedini brendovi i unapredi korisničko iskustvo kroz neposrednu komunikaciju sa klijentima.

Najnovija generacija interaktivnih info kioska na najbolji način omogućava prikazivanje fiksnih ili sadržaja koji se menjaju u realnom vremenu u skladu sa interakcijom sa korisnicima kojima se informacije pružaju. Površina monitora izrađena je od čvrstog anti refleks stakla otpornog na udarce i temperaturne oscilacije, a sadržaji (slike, video i animacije) se prikazuju u najvišoj 4K (UHD) rezoluciji, u programiranim vremenskim intervalima sa centralizovane pozicije.

U prostoru novootvorenog shopping centra Promenada u Novom Sadu, instalirali smo 4 interaktivna info kioska, proizvođača SWEDX, dijagonala 50’’ za distribuciju reklamnih sadržaja i interakciju sa posetiocima putem ekrana osetljivog na dodir.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.