KORPORATIVNA REŠENJA ZA MODERNO POSLOVANJE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vizuelne tehnologije postaju deo svakog savremenog poslovnog okruženja, bilo da se radi o unapređenju poslovanja, prezentacijama, treningu kadrova, razmeni ideja ili komunikaciji sa kolegama i saradnicima na daljinu. Fleksibilna i skalabilna korporativna rešenja, dizajnirana su da povećaju radnu produktivnost i efikasnost svake kompanije.

U prostorijama kompanije Jugoimport instalirali smo niz najsavremenijih vizuelnih rešenja za korporativnu primenu. Profesionalni monitori u korporativnom okruženju primenljivi su za prikazivanje proizvoda i usluga kao i za držanje prezentacija. U kompaniji Jugoimport instalirani su profesionalni NEC LCD monitori UN462VA, dijagonale 43’’, idealni za formiranje video zida, sa zazorom od svega 3.5mm.

Interaktivna rešenja nalaze svoju primenu kroz čitavu organizaciju, bilo da se radi o velikoj korporaciji ili manjoj kompaniji, počev od prijemnog odeljenja, preko konferencijskih sala pa sve do stolova zaposlenih sa ciljem da povećaju produktivnost i profitabilnost poslovanja. U ovoj instalaciji isporučen je interaktivni monitor Clevertouch od 65’’, sa mogućnošću do 20 istovremenih dodira, 4K rezolucijom i Android platformom.

Instalaciju upotpunjuju softverska rešenja, bežični prezentacioni sistemi, dekoderi i kontroleri proizvođača Crestron, koja pospešuju kolaboraciju, omogućavaju rad na daljinu i još brojne prednosti za efikasno poslovanje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.