NACIONALNI DISPEČERSKI CENTAR EPS-a U NOVOM SADU

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pouzdan i efikasan sistem nadgledanja 24/7 u oblasti energetike doprinosi kako prevenciji i brzom rešavanju mogućih kvarova na mreži, tako i značajnim uštedama koje se ostvaruju u proizvodnji i prenosu električne energije.

Projektovanjem i puštanjem u rad novog komandno-kontrolnong centra unapređeni su kontrolni procesi i povećana je efikasnost u upravljanju u Nacionalnom distributivnom dispečerskom centru EPS Novi Sad. Centralno mesto u okviru kontrolne sobe zauzima “video zid” u konfiguraciji od 18 monitora  dijagonale 62”u LED DLP tehnologiji japanskog proizvođača Mitsubishi Electric.

Na “video zidu” moguće je praćenje više platformi koje putem SCADA aplikacija, omogućavaju precizan prikaz praćenih parametara u realnom vremenu. Ekonomično upravljanje dispečerskim centrom ostvaruje se sa adekvatnim brojem obučenih operatera, koji u potpunosti pokrivaju geografski prikaz kompletne teritorije grada, regiona i zemlje. Kontrolna soba u NDDC-u Novi Sad  pružiće sve informacije i omogućiće praćenje celokupne distributivne mreže Srbije srednjeg napona.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.