ODRŽAN 2. KAIZEN KONGRES SRBIJA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Od 24. do 25. septembra 2018 godine, u organizaciji Kaizen instituta i Japanske Poslovne Alijanse u Srbiji (JBAS) održan je 2. KAIZEN kongres Srbija.

Prvog dana kongresa učesnici su imali priliku da se kroz pet panela upoznaju sa japanskom poslovnom zajednicom u Srbiji, da se bliže informišu o procesu digitalizacije i promena koje donosi u organizaciji poslovanja i na tržištu radne snage, uvođenju kaizen pristupa i iskustava u implementaciji istog, kao i da saznaju više o trenutnim izazovima sa kojima se susreće tržište radne snage u Srbiji. Drugog dana organizovane su i dve gemba šetnje – poseta fabrikama Henkel i Tarkett.

U okviru panela Industrija 4.0, govorili su predsednica JPAS Hitech grupacije, kao i predstavnici kompanija Nes Communications, NTT Data, Soft Road Apps, E-Smart Systems i Division Visual Solutions i predstavili rešenja svojih kompanija, koja direktnom primenom mogu povećati efikasnost i sigurnost poslovanja kompanija, a u skladu sa trendovima ubrzane digitalizacije poslovanja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.