ODRŽAN LEADER PROJEKAT 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U petak, 18. maja završen je treći po redu kanadski edukativni program za preduzetnike LEADER projekat Srbija 2018, poslovne škole Ajvi, a u organizaciji CANSEE kanadsko-srpskog poslovnog udruženja, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Ambasadom Kanade u Srbiji.

U desetodnevnom kursu učestvovalo je 40 polaznika, uglavnom mladih preduzenika iz različitih oblasti – informacione tehnologije, prehrambena industrija, marketing, dizajn, rudarstvo i geologija i drige.

Fokus intenzivnog kursa bio je sticanje potrebnih veština i znanja značajnih za razvoj preduzetništva, a polaznici su samostalno ili u grupama kreirali i predstavili sopstvene biznis planove. Kanadski LEDER projekat je međunarodni edukativni program koji se od 1991. godine realizuje u osam zemalja širom sveta.

Kao jedna od članica udruženja CANSEE i sponzor ovogodišnjeg LEADER projekta kompanija Division Visual Solutions obezbedila je najsavremeniju AV opremu za edukativnu primenu. Učesnici radionica su imali priliku da se u praksi uvere u efikasnost već standardne kombinacije interaktivna tabla, projektor kanadskog proizvođača SMART Technologies, kao i elektronske flip-chart table SMART kapp od 42’’, istog proizvođača, za brzu razmenu ideja i trenutnu distribuciju podataka svim učesnicima sastanka ili predavanja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.