ODRŽANA KONFERENCIJA „MOJA INOVACIJA – MOJA REVOLUCIJA“

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U organizaciji Japanske poslovne alijanse (JBAS), 10. 10. 2019. godine, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, organizovana je Konferencija „Inovacija – Moja revolucija“.  Cilj konferencije bio je upoznavanje i priprema mladih akademaca na izazove inovativne, kreativne ekonomije u uslovima digitalne ere koja briše barijere, a mogućnost ličnog i profesionalnog napredovanja prevazilaze nacionalne granice i materijalna ograničenja.

Uz Institut za Kaizen i advokatsku kancelariju Gecic Law, studentima Ekonomskog Fakulteta predstavili smo rad naše kompanije i inovaciju na polju retail-a : LomoAR – Augmented Reality, aplikaciju za skeniranje i prepoznavanje Lomography kamera. Primenom ove aplikacije kupci na jednostavan način, skeniranjem odabranog artikla putem mobilnog telefona, mogu saznati više relevantnih informacija vezanih za odabrani predmet.

Ovom prilikom smo odlučili da umesto štampanog materijala za prezentaciju primenimo upotrebu QR kodova za preuzimanje digitalne prezentacije u PDF formatu, čime smo želeli da skrenemo pažnju i na očuvanje životne sredine i naše planete.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.