OTVORENA REKONSTRUISANA PALATA PRAVDE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nakon dve godine završena je kompletna rekonstrukcija zgrade Palate pravde u Beogradu.

Pored funkcionalnih i građevinskih izmena i rekonstrukcija, potpuno je opremljeno preko 60 savremenih sudnica sa modernom multimedijalnom opremom i sistemima za nadzor, potpuno je rekonstruisan kancelarijski prostor, arhiva i depo, pritvorske jedinice, kao i podzemna garaža. Kompletan radni prostor opremljen je savremenim informaciono-komunikacionim sistemima.

Rad u sudnicama moguće je pratiti preko profesionalnih NEC monitora, namenjenih za rad 12/7 i povezanim preko udaljenog kontrolera. Sva oprema povezana je profesionalnim Kramer kablovima, a ugrađene su i Datapath i Matrox grafičke kartice.

Posebno mesto zauzimaju uređaji proizvođača Crestron, namenjeni za zahtevne aplikacije u konferencijskim salama. Uređaj Crestron DM NVX je kompaktan AV over IP enkoder/dekoder dizajniran da funkcioniše i kao prijemnik i kao odašiljač. Omogućava efikasnu prezentaciju multimedijalnih sadržaja, video konferencijskih poziva kao i prenos snimaka sa kamera u realnom vremenu. Crestron RMC3 je ekstra kompaktan kontrolni sistem dizajniran da obezbedi kontrolu i nadzor jednog uređaja ili manjeg AV sistema.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.