NOVE KANCELARIJE U KOMPANIJI NUTANIX

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kompanija Nutanix otvorila je nove kancelarije na površini od 4.000 m² za 250 zaposlenih, sa 26 sala za sastanke. Novi prostor je uređen po najsavremenijim tehničkim i estetskim standardima, tako da zaposlenima i gostima kompanije pruža osećaj komfora i topline, apostrofirajući značaj dizajna kao jednog od zaštitnih znakova Nutanixa.

Vizuelne tehnologije postaju deo svakog savremenog poslovnog okruženja, bilo da se radi o unapređenju poslovanja, prezentacijama, treningu kadrova, razmeni ideja ili komunikaciji sa kolegama i saradnicima na daljinu. U novootvorenim prostorijama kompanije Nutanix opremili smo nekoliko celina, najsavremenijom AV opremom.

Formiran je NOC (Network Operation Center) opremljen video zidom sa 16 profesionalnih monitora od 55’’ postavljenih u konfiguraciji 2 x 8. Opremili smo 10 konferencijskih sala u skladu sa Zoom Room konceptom, koji podrazumeva da su u okviru jednog prostora ispunjena 3 osnovna zahteva za efikasno održavanje sastanaka: jednostavno zakazivanje sastanka preko room schedule uređaja, brz pristup sastanku preko audio ili video konekcije i brzu bežičnu podelu sadržaja među učesnicima sastanka.

Uređena su i dva multifunkcionalna prostora višestruke namene u kojima se izdvajaju Crestron uređaji namenjeni za prezentaciju multimedijalnih sadržaja, video konferencijskih poziva, prenos snimaka sa kamera u realnom vremenu i kontrolu i nadzor AV sistema.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.