PONOVO OTVOREN NARODNI MUZEJ U BEOGRADU!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Da bi se održao broj muzejskih posetilaca, a muzejske postavke učinile dinamičnijim i u skladu sa zahtevima savremene publike, koja zahteva više od jednosmerno ponuđenih informacija, potrebno je konstantno uvođenje novih, kreativnih i dinamičnih rešenja. Uz opremu za digitalnu vuzuelizaciju moguće je menjanje projekcija u realnom vremenu kao i trenutno kreiranje novih sadržaja.

U okviru rekonstrukcije Narodnog muzeja u Beogradu, da upotpuni nove stalne i privremene muzejske postavke i dodatno približi eksponate posetiocima, DVS tim je instalirao niz savremenih Digital Signage rešenja. Na ukupno 20 lokacija u muzeju implementirano je više profesionalnih monitora japanskog proizvođača NEC u rasponu dijagonala od 24’’ do 65’’, na kojima se u trenutnoj postavci prikazuju redizajnirani logo Narodnog muzeja, fotografije izloženih eksponata nove stalne muzejske postavke, kao i trodimenzionalni prikaz rekonstruisane zgrade muzeja.

Za upravljanje Digital Signage aplikacijama ugrađena je specijalna PADS4 Digital Signage softverska platforma holanskog proizvođača NDS. PADS4 omogućava kompletno centralizovano upravljanje svim povezanim uređajima, kreiranje sadržaja kao i određivanje mesta i dinamike prikazivanja sadržaja na različitim lokacijama u muzeju, bilo da se radi o obaveštavanju posetilaca ili pružanju više informacija o eksponatima.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.