POSETILI SMO ISE 2020

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I ove godine smo bili deo tima na štandu Mitsubishi Electric na sajmu ISE 2020, najvećem svetskom sajmu AV i sistemskih integracija, mestu kako upoznavanja novih ljudi i tehnologija tako i novih poslovnih mogućnosti, održanom od 11. do 14. februara.

Mitsubishi Electric je jedan od svetskih lidera u oblasti profesionalnih video zid sistema. Zasnovani na LED i LCD tehnologiji, Mitsubishi Electric video zidovi instalirani na preko 89,000 lokacija, koriste se u kontrolno-komandnim sobama širom sveta za nadgledanje industrijskih procesa, kontrolu saobraćaja, analizu prometa telekomunikacionih podataka, u energetici, u javnim i komunalnim službama.

Na proteklom sajmu Mitsubishi Electric je predstavio najnoviju verziju LCD video zid sistema najvišeg ranga. Nova generacija standardnog monitora od 55’’ pruža poboljšano vizuelno iskustvo u video zid aplikacijama zahvaljujući ultra tankom zazoru od svega 0.44 mm. Kao ekonomična alternativa DLP video zidovima za instalacije sa ograničenim prostorom, pogodan je i za najzahtevnije aplikacije gde su dugotrajna pouzdanost i niski troškovi održavanja glavni imperativi. Sa vekom trajanja do 100,000 radnih sati, visokim nivoom osvetljenosti i kontrasta, idealan je izbor za male kontrolne sobe ili sale za sastanke.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.