POSETITE ISE 2019!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pozivamo vas da i ove godine posetite štand, našeg partnera Mitsubishi Electric 2-B20, na sajmu ISE 2019 i upoznate se sa aktuelnim trendovima u tehnologijama komandno kontrolnih soba.

Integrated Systems Europe je najveći svetski sajam AV i sistemskih integracija, mesto kako upoznavanja novih ljudi i tehnologija, tako i novih poslovnih mogućnosti. Ovogodišnji sajam održaće se od 05. do 08. februara 2019, u Amsterdamu.

Crestron Electronics, naš partner čiji smo autorizovani distributer i integrator, će na ISE 2019 predstaviti rešenja, koja menjaju i pojednostavljuju svakodnevni život na svim poljima, od prilagodljive automatike za pametne kuće, preko napredne AV integracije, do skalabilnih alata za kolaboraciju. Pozivamo vas da ih posetite na jednom od najvećih i najimpozantnijih štandova (2-C20).

Adder Technology, naš partner čiji smo autorizovani distributer i integrator, je kompanija specijalizovana za razvoj i proizvodnju vrhunskih KVM svičeva, ekstendera, i IP rešenja koja omogućavaju pouzdanu kontrolu kako lokalnih i udaljenih, tako i globalnih IT sistema. Posetite ih na štandu 10-R130.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.