SAVETOVANJE O ELEKTRODISTRIBUTIVNIM MREŽAMA SRBIJE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kao jedan od učesnika, DIVISION Visual Solutions prisustvovao je jubilarnom 10. Savetovanju o elektrodistributivnim mrežama Srbije, održanom od 26. do 30. septembra, u salama Hotela Zvezda u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Nacionalnog komiteta CIRED Srbija, posvećenog razmeni znanja i iskustava u oblasti distribucije električne energije. U okviru Savetovanja organizovana je i izložba opreme i usluga 59 kompanija iz regiona.

Kompanija DIVISION Visual Solutions specijalizovana je u oblasti projektovanja i implementacije savremenih, profesionalnih vizuelnih rešenja, a kao zvanični distributer japanske kompanije MITSUBISHI Electric za Srbiju i Balkan, nudi kompletna rešenja za opremanje kontrolno komandnih soba i dispečerskih centara.

Na proteklom Savetovanju predstavili smo MITSUBISHI Electric LED DLP kubove sa pozadinskom projekcijom, kao jedinom bezuslovnom 24/7 tehnologijom video zida. Primena najnovije LED tehnologije garantuje odlične performanse, pouzdanost i dugovečnost. Uz očekivani radni vek od 100,000 sati, Mitsubishi monitori namenjeni su za „video zid“ instalacije i dizajnirani da izađu u susret i najzahtevnijim aplikacijama krajnjih korisnika.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.