SAVREMENE TEHNOLOGIJE U KOMUNALNIM SLUŽBAMA – INSTALACIJA VODOVOD NOVI SAD

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Video zidovi su idealno rešenje za razmenu podataka, posebno u centrima gde se nadgleda rad komunalnih službi. U komunalnim preduzećima je od ključnog značaja pažljivo upravljanje resursima kako bi se sprečili skupi prekidi u snabdevanju. Potrebno je obraditi podatke iz različitih izvora kako bi se dobile tačne i upotrebljive informacije.

Operaterima su potrebne jasne informacije, kako bi u kritičnim situacijama doneli prave odluke i obezbedili neprekinuto snabdevanje krajnjim korisnicima.

Sa ovim ciljem implementiran je i “video wall” u kontrolnom centru Vodovoda Novi Sad, koji čini 8 monitora dijagonale 60’’ proizvođača Mitsubishi Electric u formaciji 2×4. Monitori iz ove serije zasnovani su na LED DLP tehnologiji, funkcionišu po principu pozadinskog osvetljaja i imaju prednji servisni pristup, što ih čini pogodnim za instalaciju i u manjim prostorijama i ne zahtevaju gotovo nikakvo održavanje tokom celog veka trajanja od oko 60,000 radnih sati. Video zid u Vodovodu Novi Sad  primenjuje se za nadgledanje vodovodne mreže na čitavoj teritoriji grada Novog Sada.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.