TRANSPARENT LED – INOVACIJA U BRENDIRANJU IZLOGA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aranžiranje izloga je važan segment promocije artikala koji se nalaze u radnji, bilo da se radi o prikazivanju noviteta ili robe na akciji koja treba da privuče potencijalne potrošače. Transparent LED u potpunosti menja statičnu postavku tradicionalnog izloga, čini je aktivnijom, i nudi veći stepen interakcije sa korisnicima.

Transparent LED idealna je zamena za sve vrste papirnih i drugih oglašivača. Objedinjuje sve prednosti HD LED monitora za prikazivanje reklamnih klipova, istovremeno ne zaklanjajući unutrašnjost prodajnog objekta robusnom strukturom. Poseduje veliku rezoluciju, visok osvetljaj, koji omogućava prikaz jasnih slika čak i u svetlom ambijentu, zazor između piksela od svega 2,5mm, prozirnost do 70% i mogućnost jednostavne promene sadržaja sa centralizovane pozicije.

Transparent LED smešten je u lak, tanak okvir, što ga čini jednostavnim za instalaciju i održavanje. LED zavesa je dizajnirana bez ventilatora, što omogućava bešuman rad. Pogodna je i za indoor i za outdoor instalacije.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.