Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Video zid monitori 24/7

MITSUBISHI ELECTRIC

Mitsubishi Electric je vodeći proizvođač video zid rešenja velikog formata za kontrolne sobe, korporativnu primenu i Digital Signage. Primenjuje najsavremeniju DLP tehnologiju koja pored izuzetnog osvetljaja i kvaliteta slike obezbeđuje i pouzdanost i jednostavno održavanje sa novim optičkim endžinom za izbalansiranu sliku preko cele površine video zida.

NEC

NEC je renomirani proizvođač komercijalnih i profesionalnih digitalnih video zid rešenja idealnih za dinamičan Digital Signage i informacione video zid aplikacije. NEC tehnologija u kombinacija sa LED pozadinskim osvetljajem, visokom rezolucijom i ultra tankim okvirom, omogućava jednostavnu instalaciju i izuzetan kvalitet slike preko celog video zida.

VESTEL

Vestel is a company specialized in manufacturing and development of technologies for Digital Signage, offering solutions for 16/7 and 24/7 Digital Signage and video wall applications.

Video zid procesori

NEC

NEC nudi širok spektar desktop monitora od entry level do profesionalnih i specijalnih LCD monitora. Odlikuju ih izuzetne performanse i kvalitet slike sa više inovativnih odlika i proširenim mogućnostrima povezivanja.

Preuzmi

ARTHUR HOLM

Arthur Holm je proizvođač kompaktnih motorizovanih desktop i ugradnih monitora, na preklop ili sa sistemom za uvlačenje zasnovanim na najnovijim tehnologijama, idealnih za konferencijske i sale za sastanke.

SOLTEC

Soletec je proizvođač specijalizovanih desktop monitora u aluminijumskom kućištu, na preklop ili sa sistemom za uvlačenje, kao i seamless monitora za video zidove i interaktivnih info kioska.

Kontrolni sistemi

DATAPATH

Datapath je renomirani proizvođač video kontrolera za upravljanje video zid sistemima.

MAUELL

Mauell je proizvođač kontrolera, sistema instrumenata i indikacionih panela za kontrolne sobe, koji imaju ključnu ulogu u obezbeđivanju pouzdanosti i efikasnosti prilikom rešavanja kritičnih situacija u kontrolnoj sobi.

JUPITER

Jupiter je vodeći proizvođač procesora za kontrolno-komandne aplikacije. Jupiter kontroleri su namenjeni za rad 24/7 i primenjuju se u telekomunikacionim centrima, elektrodistribucijama, velikim prezentacionim salama, saobraćajnim kontrolnim centrima i centrima za nadzor i bezbednost.

AV INSTALACIONI PROIZVODI

KRAMER

Kramer je proizvođač profesionalnih rešenja za prenos audio, video i računarskih signala, AV/IP rešenja i Pro AV sistema.

EXTRON

Extron dizajnira proizvode za profesionalnu sistemsku integraciju uključujući računarski video interfejs, svičeve, matrične svičeve i sistemske kontrolere.

ATLONA

Atlona je jedan od vodećih proizvođača AV i IT distributera signala i rešenja za povezivanje. Širok spektar proizvoda omogućava sistem integratorima, dizajnerima, konsultantima i instalaterima da pojednostave instalaciju, smanje održavanje i obezbede maksimalnu prilagodljivost kontrolnih rešenja.

Preuzmi

MATROX

Matrox je proizvođač hardvera, softvera i SDK rešenja, za snimanje, kodiranje, strimovanje, dekodiranje i kontrolu za sve vrste video zid aplikacija.

KVM sistemi

ADDER

Adder je britanski proizvođač napredne linije KVM svičeva, ekstendera i IP rešenja za primenu u kontrolno-komandnim centrima, koja obezbeđuju pouzdanu kontrolu lokalnih, udaljenih  ili globalnih IT sistema.

Preuzmi

MATROX

Matrox KVM ekstenderi razdvajaju tastaturu, video, miša, audio i USB uređaje od radnih stanica i omogućavaju daljinski rad operatera bez ugrožavanja performansi. Centralizuju sistem u serversku sobu, povećavaju bezbednost sistema, i smanjuju emisiju toplote i buke.

Ergonomični nameštaj za kontrolne sobe

SAIFOR

Saifor je specijalizovan za izradu rešenja u data centrima, kontrolnim sobama, kontrolnih konzola, tehničkog nameštaja, rekova i sistema kanalica.

Preuzmi

LUND HALSEY

Lund Halsey dizajnira i izrađuje konzole za kontrolne sobe za potrebe broadcast-a, proizvodnje nafte i gasa, bezbednosti, vojnog i avijacijskog sektora.

WINSTED

Winsted je proizvođač ergonomskih kontrolno-komandnih konzola, tehničkog nameštaja, modularnih radnih stanica za povećanje udobnosti i efikasnosti operatera u kontrolno-komandnim centrima.

Ostali proizvodi

Preuzmi

SOCOMEC

Socomec je proizvođač UPS uređaja za neprekidno napajanje, koji obezbeđuju napajanje strujom u slučaju nestanka primarnog izvora energije.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Division