Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Upravljanje Audio & Video sistemima

Modernizacija radnog prostora donosi nove izazove: kako pronaći i zakazati raspoloživ prostor za sastanak, upravljati sa više tehnologija na više lokacija sa centralizovane pozicije bez potrebe za velikim brojem kablova i priključaka, obezbediti sigurnost mreže i svih povezanih uređaja i omogućiti potpunu energetsku efikasnost radnog prostora.

Naša rešenja uključuju audio i video kontrole, kontrole osvetljenja, klime i motorizovanih roletni, uređaje za zakazivanje sastanaka za povećanje produktivnosti i efikasnosti i pružanje veće udobnosti i bezbednosti u najrazličitijim sektorima primene.

Nudimo sertifikovana Audio & Video, videokonferencijska i prezentacijska rešenja, centralno nadgledanje i upravljanje sistemima koje omogućava praćenje potrošnje energije, daljinsko rešavanje problema, i kontrolu sistema u celoj organizaciji putem jedinstvene platforme.

KORPORATIVNA PRIMENA

Primenjujemo skalabilne, pouzdane tehnologije za fleksibilna korporativna rešenja, dizajnirana da povećaju radnu produktivnost i efikasnost svake kompanije. Dinamički sistemi i intuitivne kontrole omogućavaju centralno nadgledanje i upravljanje svim tehnologijama putem jedinstvene, napredne i pouzdane platforme.

Budite visoko profesionalni u svakom radnom okruženju, potražite najbližu dostupnu salu za sastanke, rezervišite je i pozovite učesnike, sve preko svog pametnog telefona ili laptopa. Napredne tehnologije za detekciju prisustva uključuju svetla i AV sistem i pre nego što uđete u prostoriju, a zatim ih isključuju po završetku sastanka. Pobrinite se da svi učesnici vide i čuju prezentaciju sa bilo kog mesta u sali i omogućite im da priključe ili napajaju svoje mobilne uređaje koristeći samo jedan kabl ili jednostavnu bežičnu konekciju sa prezentacionim sistemom.

Komunicirajte bez prekida i kašnjenja signala uz jednostavan videokonferencijski sistem i omogućite bezbednu i stabilnu konekciju sa kolegama u bilo kom delu sveta.

EDUKACIJA I OBRAZOVANJE

U vreme brzog razvoja novih tehnologija, škole i univerziteti moraju da zadovolje potražnju za tehnologijom visokih performansi kako u učionici tako i izvan nje. Centralizovanje upravljanja, nadzora i kontrole je jednostavno preko jedinstvene platforme prilagođene korisnicima.

Alati za upravljanje uvek su dostupni nastavnicima i profesorima, a samo jedan dodir na intuitivnom ekranu osetljivom na dodir prenosi video, prikazuje dokument, emituje predavanje ili započinje snimanje lekcije koja se kasnije može distribuirati učenicima na daljinu. Naši sistemi podržavaju stotine prostorija u okviru zgrade ili čitavog univerziteta, istovremeno koristeći postojeću infrastrukturu.

Saradnja i razmena informacija između učenika i nastavnika nikad nije bila jednostavnija čak i izvan zidova učionice uz najsavremenije alate za kolaboraciju i sisteme za video konferenciju. Bezbedno prikazivanje prezentacije moguće je putem samo jednog kabla ili jednostavnu bežičnu konekciju sa prezentacionim sistemom.

DRŽAVNE INSTUTUCIJE

Napredni sistemi upravljanja pružaju potpunu kontrolu nad svim tehnologijama u operativnom centru, vladinim i vojnim institucijama. U svim situacijama možete se pouzdati u bezbedno, skalabilno i dinamično AV, video konferencijsko, prezentaciono i kontrolno rešenje za nadzor i upravljanje sa jedinstvene korisnički prilagođene platforme.

Prenosite 4K video i reprodukujte visokokvalitetan zvuk u celoj prostoriji pomoću jednostavnih video i audio distributivnih sistema. Prikazujte prezentacije sa bilo kog uređaja uz pomoć samo jednog kabla ili jednostavne bežične konekcije sa prezentacionim sistemom.

Obezbedite stabilnu vezu bez kašnjenja signala sa kolegama bilo gde u svetu sa skalabilnim i ekonomičnim video konferencijskim sistemima. Daljinski rešavajte probleme i omogućite potpunu energetsku efikasnost u čitavoj organizaciji.

HOSPITALITY REŠENJA

Zadivite svoje goste vrhunskim pametnim tehnologijama. Od arhitektonske rasvete, motorizovanih rolatni i automatizovane kontrole klime i osvetljenja do video i audio distribucije visoke definicije, tehnologije jednostavne za upotrebu, ostaviće trajan utisak na vaše goste. Fleksibilni sistemi i intuitivne kontrole daju vama i vašim gostima mogućnost da prilagodite svoje okruženje na jedinstvenoj platformi prilagođenoj korisnicima.

Kreirajte pametnu hotelsku sobu sa podesivim osvetljenjem, roletnama, klimom i još mnogo toga na ekranu osetljivom na dodir. Omogućite svojim gostima da pregledaju zakazane događaje, meni restorana ili rezervišu uslugu bez napuštanja sobe.

Organizujte seminare ili konferencije uz napredne sisteme za video konferenciju i prezentaciju koji omogućavaju svim učesnicima da se povežu sa svojih uređaja. Pružite svim gostima osećaj kao da imaju sedišta u prvom redu u plesnim i koncertnim dvoranama, kockarnicama uz prilagodljive sisteme za distribuciju zvuka.

KONTROLA RASVETE

Rešenja za rasvetu pojednostavljuju dizajn, instalaciju i kontrolu osvetljenja uz odgovarajuće proizvode i sisteme u skladu sa potrebama svakog prostora u zgradi. Svi uređaji su integrisani za optimalnu uštedu energije, poboljšanje zdravlja i produktivnosti korisnika i u skladu sa najvišim estetskim standardima.

Uz kontrole rasvete i motorizovanih roletni možete lako upravljati potrošnjom energije, izbalansirati prirodnu svetlost i sobnu temperaturu kako biste obezbedili udobno radno okruženje i energetski efikasan prostor.

U poređenju sa konvencionalnim sistemima kontrole rasvete savremeni sistemi nude brojne prednosti: pojednostavljenu instalaciju, manje komponenti i logistike, brže puštanje u rad kao i besprekorno umrežavanje.

REZIDENCIJALNA PRIMENA

Pretvorite svoj dom u jedinstvenu pametnu kuću, sa rešenjima za automatizaciju i kontrolu, u skladu sa vašim željama i potrebama. Jednim dodirom dugmeta ili jednom glasovnom komandom kontrolišite rasvetu, motorizovane roletne, grejanje ili pustite omiljenu muziku ili TV emisiju.

Pametna kuća je potpuno sigurna i bezbedna sa automatizovanim sigurnosnim podešavanjima, koja isključuju sva svetla, snižavaju temperaturu, spuštaju roletne i zaključavaju i osiguravaju sva vrata.

Pažljivim dizajnom i projektovanjem i modernim instalacijama bez brojnih kablova moguće je izaći u susret i najzahtevnijim estetskim i funkcionalnim zahtevima arhitekata i klijenata.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.