VIDEO ZID ZA RETAIL PRIMENU

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cilj primene Digital Signage rešenja je obezbeđivanje konkurentnosti primenom najsavremenijih komunikacijskih i informativnih tehnologija za plasiranje marketinških sadržaja i promociju brendova. Digital Signage pruža nove mogućnosti za kreativan pristup izradi sadržaja i brzu izmenu podataka i uvodi različite forme prikazivanja od reklamnih klipova, preko animacija, do interaktivnih sadržaja, da bi se privukli klijenti, prikazale dodatne usluge i proizvodi, istakli pojedini brendovi i unapredilo korisničko iskustvo kroz neposrednu komunikaciju sa klijentima.

Digital Signage se ostvaruje putem LED ili LCD monitora za različite primene u kombinaciji sa digital signage softverom za obradu sadržaja, od dizajna do prikazivanja i upravljanja sadržajima na samim monitorima, sa centralizovane pozicije.

U prodajnom objektu lanca parfimerija Jasmin izvršili smo instalaciju Digital Signage rešenja koje se realizuje na dva video zida sastavljena od LCD monitora od 46’’ u konfiguraciji 2×2. Instalirani su monitori japanskog proizvođača NEC sa tankim zazorom specijalno dizajnirani za video zid primenu, predviđeni za kontinuiran rad 24/7. Visok nivo osvetljaja uz anti-refleks površinu omogućava idealnu čitljivost čak i u uslovima jakog ambijentalnog svetla.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.