Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Monitori

NEC

NEC je renomirani proizvođač komercijalnih i profesionalnih monitora, počev od entry-level do profesionalnih i specijalizovanih desktop LCD monitora i profesionalnih LED monitora izuzetnih performansi i kvaliteta slike i inovativnim funkcijama za najširi spektar primena.

LG

LG je proizvođač standardnih, komercijalnih i profesionalnih monitora sa poboljšanim kvaitetom slike za najširi spektar primena, kao i monitora specijalno dizajnirane za određeni prostor i namenu.

PANASONIC

Kombinujući najviši kvalitet slike, izuzetne performanse i pouzdanost Panasonic kreira profesionalne monitore različitih dimenzija za svaku poslovnu i rezidencijalnu primenu, kao i specijalne formate monitora kojima izlazi u susret svim prostorima i namenama.

Projektori

NEC

NEC je renomirani proizvođač projektora za sve namene, od prenosivih uređaja, preko poslovnih projektora do proizvoda za neprekidan rad (kao što su PoS aplikacije). Odličan osvetljaj i odnos cene i performansi, kao i napredne ekološke funkcije su ono što izdvaja NEC projektore.

PANASONIC

Panasonic je renomirani proizvođač široke game projektora, od prenosnih, preko instalacionih, do projektora kratkog dometa i za velika dešavanja, širokog opsega osvetljaja i mogućih aplikacija.

Interaktivni monitori

SMART

Interaktivna rešenja kanadskog proizvođača SMART primenljiva su u svim edukativnim i poslovnim instalacijama za širok spektar primena. Najnoviju generaciju interaktivnih monitora odlikuje napredna IQ funkcija, savremeni dodaci za kolaboraciju i jednostavnost upotrebe.

CLEVERTOUCH

CLEVERTOUCH interaktivni monitori odlično su rešenje za svaku edukativnu ili poslovnu primenu. Odlikuje ih inovativna tehnologija sa Android platformom, mogućnost za do 20 istovremenih dodira i jedinstveni LUX korisnički interfejs.

BAANTO

Baanto je proizvođač inovativnih, patentiranih interaktivnih rešenja primenljivih za gotovo svaku edukativnu ili poslovnu instalaciju, kojam funkcionišu po principu jedinstvene optičke ShadowSense tehnologije.

Video konferencijski sistemi

AVER

Aver je proizvođač ekonomičnih i kvalitetnih video konferencijskih uređaja za poslobnu i brojne druge primene. Aver VC sisteme odlikuje jednostavnost instalacije i upotrebe uz „all-in-one“ pristup koji podrazumeva sve elemente potrebne za započinjanje video konferencije na jednom mestu.

Instalacija

KRAMER

Kramer je proizvođač profesionalnih rešenja za prenos audio, video i računarskih signala, AV/IP rešenja i Pro AV sistema.

EXTRON

Extron dizajnira proizvode za profesionalnu sistemsku integraciju uključujući računarski video interfejs, svičeve, matrične svičeve i sistemske kontrolere.

NEETS

Neets je proizvođač AV kontrolnih sistema za brzo i jednostavno povezivanje svih uređaja u konferencijskim salama za efikasno započinjanje i držanje sastanaka, prezentacija i predavanja.

Kolaboracija

PLUS

PLUS je renomirani proizvođač elektronskih tabli za jednostavnu i modernu organizaciju posla, slikovito prikazivanje ideja i držanje predavanja i prezentacija.

KAPP

KAPP table kanadskog proizvođača SMART su idealno rešenja za svaki manji poslovni prostor ili učionicu. Omogućavaju jednostavno pisanje, brisanje i deljenje podataka sa saradnicima u realnom vremenu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Division